Statisztika 2011

 2012.02.10. 08:46

Portálunkon 2011 évben 82 dokumentált és kb 20 nem dokumentált program volt elérhető.

A fórumbejegyzések száma összesen meghaladta a 14.000-t

Regisztrált felhasználóink száma meghaladta a 600-at (aktualizált szám, a szabályok szerinti inaktív felhasználók nélkül!)

Aktív túravezetők (akik szerveztek 2011-ben legalább 2 túrát):
Kenny, Győző, BBalázs, Somigabi, Miccsfiú, Bandi, Tinamacs, JSara, Dávid,

Köszönjük a túravezetők és szervezők önzetlen és fáradtságos munkáját, hiszen nélkülük nem lenne az adventures.hu

Facebook oldaldoboz

 2011.01.18. 11:55

2011.01.18. Bevezetésre került a facebook oldaldoboz, melynek segítségével a felhasználók az oldal elhagyása nélkül tudják lájkolni a közösséget, valamint a véletlenszerűen megjelenő fotók segítenek egymás felismerésében.

Használjátok a közösség erejét.

Címkék: facebook modul

Fórum összegzés

 2010.06.27. 11:51

Egy éve adtunk közre egy kis statisztikát az új fórum egy hónapos működése utáni állapotokról.

Most - egy évvel később - álljon itt néhány újabb adat. A fórumban 156 téma született (illetve ennyi található, mert néhány téma idő közben törlésre került), összesen 5301 hozzászólással. A regisztrált felhasználók száma 525. Szép számok, köszönjük mindenkinek, hogy érdeklődik irántunk. (IWIW klubunk létszáma 828 :) )

Címkék: fórum stat

Sport rovat

 2010.03.04. 10:56

Mivel elkötelezettek vagyunk a mozgás, a sportok iránt - és nem csak mondjuk, de műveljük is azokat, ezért mostantól megjelenítünk a felső menüben egy "Sportok" menüpontot, mely alatt az adventures.hu által szervezett rendszeres sportesemények követhetőek nyomon.

Jelenleg szervezett kosárlabda, röplabda és úszás van terítéken, de emelett a rendszeres futásnak is szeretnénk teret adni, így a menü és persze a sporttevékenységek bővítése is várható.

Címkék: funkció sport menü új

Apróságok

 2010.02.12. 10:36

Indítottunk egy új rovatot a fórumban az esetleges apróhirdetések megjelenítése céljából. A fórum mindenki számára elérhető, használható.

Címkék: fórum hirdetések

Indanet közösség

 2010.01.13. 13:30

2010. 01. 13.

Elindult az adventures közösségi oldal az Indanet keretein belül. Ha a felülethez fűzött reményeink bevállnak, úgy a jövőben ez a felület válthatja fel az Iwiw-es közösségi oldalunkat.

Előnyei többek között, hogy a sokkal korszerűbb felület integrálható a blog alá, így több felület és lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére. A könnyebb kezelhetőségen túl funkcionalitásában is egy gazdagabb szolgáltatást tudunk kínálni az érdeklődőknek.

Címkék: kirándulás indanet

Adventures a Facebookon

 2009.11.27. 16:50

Az idők szavának engedelmeskedve a sikeres IWIW jelenlét után megjelentünk klubunkkal a Facebook-on is. Mostantól lehetőség van arra, hogy ehhez a rajongói körhöz is csatlakozzanak az érdeklődök.

Azonban nem titkolt vágyunk, hogy a klubélet továbbra is az IWIW keretein belül folyjon, mert bár gyengébb, kevésbé cool és trendi, azért mégis csak a miénk.

ADVENTURES ON FACEBOOK

ADVENTURES AZ IWIWEN

 

Köszönet minden klubtagnak!

Avatar galéria

 2009.11.23. 10:12

Bevezetésre került a fórumban az un. avatar galéria.

A fórum regisztrált tagjainak eddig is lehetősége volt saját képet feltölteni, mely kép a felhasználói adatlapon ill. a hozzászólások mellett jelenik meg.
Mostantól azoknak a felhasználóknak, akik nem akartak vagy nem tudtak képet feltölteni, lehetősége van egy előre telepített képkészletből képet választani, mely hasonlóan a saját fotóhoz mindig megjelenik a hozzászólások mellett.

Természetesen ez a kép a későbbiek során bármikor kikapcsolható vagy megváltoztatható. A képek mérete az eddigiekhez hasonlóan 90x90 px., a képek jogvédettek.

Budapesti séta

 2009.11.13. 17:45

Be Hungarian... 

Forgalommérés

 2009.11.13. 11:38

Az ingyenes kirándulások weboldalát két külső mérőeszközzel mérjük.

A napi forgalommérést a StatCounter.com számlálója biztosítja, míg a pillanatnyi látogatószámot az Amung.us mérője adja.

Ezeket mi nem tudjuk manipulálni, ezért sose fogsz olyat látni, hogy hajnal 1-kor 150 új, egyedi látogatónk volt, mert ez nem lenne igaz.

Viszont amit látsz, azok maguk a tények, és mi ezzel elégedettek vagyunk.

Köszönjük!

Végleges a fórum

 2009.06.27. 06:01

Elkészült és integrálásra került az adventures oldal menüje a fórumba, így az elnyerte végleges formáját.
A menüből - minden oldalról közvetlenül - elérhetőek a témák mostantól, segítve, gyorsítva ezzel a navigációt.
A fórum felületet is kicsit egyszerűsödött, sok olyan információ eltűnt, mely nem segítette a felhasználókat a használatban - pl. jogosultságok, időzóna, és még pár ficcsör.

Hozzáadásra került a fpeps modul, mely segítségével a témanyitó az első (vagy tetszőleges) hozzászólását a lap első helyére ugraszthatja, így a témanyitó hozzászólás mindig, minden lapon a hozzászólások előtt látható - könnyebb áttekintést, információt adva.

 

Köszönet a fejlesztőknek a segítségért.

Új gombok

 2009.06.06. 10:27

  A fórum új gombokat kapott, melyeken letisztultabb formában, szebb blurral láthatóak a feliratok. A csak nagybetűket használó korábbi gombok helyett most a szebb, kisbetűs feliratokat használjuk - szinte minden gombon. A Privát üzenetek küldéséhez is készült pár magyar feliratú, hasonló megjelenésű felület.
  A kiválasztott Comic Sans betűtípus jobban illeszkedik az oldalba, mivel megegyezik a felső menüben használt betűtípussal.
  A szebb megjelenés okán módosult pár további ikon is, mint pl. a felhasználók honlapjára mutató földgömb rajzolata.

www.kirandulasingyen.hu

 2009.06.04. 22:05

Talán sokan nem tudják, de az adventures.hu üzemelteti a feljövőben lévő kirándulássokkal foglalkozó gyűjtőportált is, a www.kirandulasingyen.hu oldalt is.

Erőfeszítésink oka egyfelől a hazai ingyenes túrák iránt érdeklődők számára egy olyan felületet biztosítani, ahol egy helyen érhetnek el közhasznú - menetrend, időjárás, stb -  oldalakat, túraszervező portálokat, érdekes és hasznos információkat, blogokat.

A másik ok, hogy kezdeményezésünkel segítsük saját kirándulásszervező oldalunkat egy jobb pozíció eléréséhez a hazai mezőnyben.

Az oldalnak sok sikert kívánunk!

Címkék: ingyen kirandulas linkadatbázis

Tématemető

 2009.06.02. 21:30

Győző javaslatára a fórumon belül létrejött egy "tématemető" nevű fórumszegmens, ahova azok a témák kerülnek, melyek korábbi túrák kapcsán generálódtak, de a túra elmúltával okafogyottá váltak.

A tématemetőbe lezárt témák kerülnek, melyeket csak olvasni lehet - a hasznos információk megtartása miatt.

Címkék: forum phpbb adventures

Új fórum

 2009.06.01. 19:13

Mivel az évekig használt sg.hu fórum valamilyen ismeretlen okból egy héten belül kétszer is teljes törlésre került, ideje volt váltani.

András javaslatára került bevezetésre 2009. májusának elején a teljesen új fórum, a phpbb alapokon nyugvó rendszer. A teljes beállítás még folyamatban van, de a felhasználók számára látható felület már június elején véglegesnek mondható.

A bevezetés időszaka alatt (1 hónap) 19 témában 444 hozzászólás született, ugyanezen időszak alatt 79 felhasználó regisztrált a fórumra.

Címkék: forum kirandulas phpbb adventures

 2009.01.06. 20:40

A www.adventures.hu kirándulásszervező oldal blogját itt találod meg:

http://www.kirandulas.blog.hu

Címkék: adventures

süti beállítások módosítása